Portfolio

In dit portfolio (meer indrukken: scroll naar beneden.) kan je een beetje zien dat ik van afwisseling hou. Van cartoonstijl tot realistisch, van aquarel tot pastel, van biblejournaling of losse flodders tot scrapbookstyle … verandering van spijs doet eten 🤪

De afgelopen tijd mocht ik voor een diverse bedrijven en scholen workshops verzorgen. In real life zowel als online.

Zo gaf ik een aantal keer een live workshop voor EDDING en mocht ik een paar honderd live deelnemers laten zien wat je zoal met de nieuwe acrylicmarkers kan doen.

Behalve bedrijven vinden ook steeds meer scholen en verenigingen hun weg naar mijn workshops. Zo mocht ik tweemaal gedurende zes weken ‘teken je leven’ lessen geven op ISW Gasthuislaan. Gaf ik meerdere cartoon characterdesign workshops op Johannes Fontanus College in Barneveld, gaf ik workshops aan jeugdgroepen en zoveel meer.

Ook voor Be Creative Shop mocht ik eerder al diverse workshops verzorgen. Online zowel als op @kreadoe.

Voor de members van de website van Karin Joan mocht ik als gastdocent een live workshop verzorgen, diverse vooraf opgenomen tutorials aanleveren en een avond live host zijn voor een thema-avond rondom cartoon-tekenen.

Voor zowel EDDING als Be Creative shop, hobbyshop-online als voor Lucilight mocht ik al diverse templates, kleurplaten en printables aanleveren.

Maar het afgelopen jaar ontwierp ik ook 8 verschillende stempelsetjes voor @Craftemotions. En nieuwe ontwerpen zijn reeds in de maak.

Op mijn insta vind je een tutorials en timelapses. Ook op mijn facebookpagina hou ik je op de hoogte van waar ik momenteel mee bezig ben. Zo heb ik een eigen Facebookgroep Drawing Diva’s waar ik graag de nieuwste nieuwigheidjes deel en af en toe gratis live workshops geef.

Klap op de vuurpijl zijn voor mij de verschillende eigen cursussen met inmiddels al meer 1000 cursisten in totaal! Denk aan mijn allereerste #bikinidames tutorial serie. Gevolgd door de serie #dapperedames en #prinsesjewinter, de prettige probeerselclub, kranige kerels … en nog veel meer tutorial-series! De reviews vind je op mijn Instagram in mijn hoogtepunten.

Catharijneconvent ‘Bij ons in de biblebelt’ 2019

Pastelpotlood


Omhoog ↑