Creatieve Workshops op Locatie

Naast mijn creatieve online cursussen ben ik beschikbaar voor inspirerende workshops op verschillende locaties, van jouw huis tot bedrijven en beurzen.

Creatieve Workshops op Locatie: Of het nu een intieme setting thuis is, een bedrijfsomgeving of een bruisende beurs, je kunt me inhuren voor diverse creatieve workshops. Mijn ervaring strekt zich uit over workshops op scholen, jeugdverenigingen en bedrijven. Ik heb al meerdere malen mijn creatieve energie mogen delen met enthousiaste groepen.

Wat voor Workshops Kun je Verwachten: Schilderen, tekenen, cartoons, echt leren mindmappen, strips … het kan allemaal. De mogelijkheden zijn breed en kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen. Hier zijn enkele voorbeelden van wat ik aanbied:

  • Interactieve Tekencursussen: Van beginners tot gevorderden. Zo gaf ik in Sittard bij @hobbyshop-online al 2x een leuke teken en schilder workshop aan ruim 20 personen en in Amersfoort bij penselen.nl gaf ik een workshop met alcoholmarkers.
  • Schilderworkshops: Ontdek je eigen artistieke expressie. Zo gaf ik al meerdere Individuele of besloten schildersessies bij mij aan de keukentafel of bij anderen thuis.
  • Creatieve Mindset-sessies: Gebruik creativiteit voor persoonlijke groei. Denk aan intuitief schilderen of samen aan creatieve therapie-opdrachten werken.
  • Beurzen: Ik gaf al meerdere workshops en demo’s op grote beurzen als Kreadoe of Creaweekend

Hoe je me kunt bereiken: Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat. Stuur een e-mail naar info@saralindenhols.nl of bereik me via social media. Ik sta open voor jouw ideeën en help graag bij het organiseren van een unieke creatieve ervaring op de door jou gekozen locatie.

Laten we samen de ruimte vullen met creativiteit en positieve energie. Ik kijk ernaar uit om samen iets moois te creëren!

Bij mij aan de keukentafel.

Deze exclusieve privé-workshops geef ik zeer beperkt – aan mijn keukentafel. Heel persoonlijk.

Deze workshops worden vaak gekozen wanneer er iets specifiek wordt gevierd, maar soms ook als (rouw) verwerking of ter persoonlijke verdieping.

Beurzen

Craftfestival, Kreadoe (offline én online) … meerdere malen stond ik op beurzen.

Demonstraties en workshops tijdens beurzen of in-company dagen zijn bij uitstek geschikt om jouw klanten warm te maken voor jouw product.

Ik denk graag met je mee.

Biblejournaling

Deze workshop kan aanhaken bij meerdere (bijbelse) thema’s.

Met mijn theologische achtergrond kan ik ook inhoudelijk van betekenis zijn.

Geschikt voor jong en minder jong. Voor prille en onzekere beginners zowel als ervaren tekenaars.

Creatieve workshops voor verenigingen en (jeugd)groepen.

Hierin is onwijs veel mogelijk! Workshops worden afgestemd op leeftijd, gewenste thema’s, duur en materialen!

Ideaal voor groepen vanaf 10 personen.

Workshops voor scholen.

Misschien wil je er een culturele invulling aan geven, maar mogelijk is het ook puur creatief.

Vraag naar de mogelijkheden. Ik stem de workshops af op uw lesdoelen en de gewenste leeftijd. (Vanaf 8 jaar)

Meest populair

Op dit moment zijn mijn cartoonworkshops het meest populair.

Maar vraag ook gerust naar de mogelijkheden voor mixed media, intuïtief schilderen, of waterverf…

Omhoog ↑