Uitgestelde koffie

In deze blog vertel ik je over uitgestelde koffie, een creatieve advent challenge en over maar liefst 5 giveaways. Lees je mee?

Heb jij al ooit gehoord over uitgestelde koffie?  Nee, het is geen kopje koffie wat je jezelf belooft en dan door de werkdruk en hectiek vergeet en pas later drinkt.  Het is – naar ik begreep- een Franse groot stedelijke gewoonte. Cafégangers bestellen zichzelf dan een kop koffie en een uitgestelde koffie. Ze krijgen 1 kopje koffie en rekenen er twee af.  De uitbater schrijft vervolgens op een bordje bij het raam dat er een vergeten koffie is afgerekend. En in de winsterse kou kunnen zwervers of armen dan binnen vragen of ze die vergeten koffie mogen.

De uitbater faciliteert, de klant werkt mee en de uitgestelde koffie warmt iemands handen die anders geen koffie had gehad.  3 blije partijen.

Waarom vertel ik dit? Ik ben druk bezig met de laatste voorbereidingen van de Journaling Advent Challenge. En omdat ikzelf heel gelukkig word van het biblejournalen en het mij zoveel emotioneel herstel bracht wil ik dat de hele challenge voor iedereen toegankelijk is. En dan niet alleen toegankelijk als in niet teveel, niet té moeilijk en niet té diepgravend. Maar ook financieel toegankelijk. Dus zat ik te dubben, want als startend ondernemer 80 uur + materiaal investeren…

Maar ineens stond er op mijn rekening een bijdrage van 100 euro van een lieve dame met als opmerking erbij ‘Uitgestelde koffie’. En nog een ander stuurde me een pakketje boordevol ideetjes en spullen om te gebruiken … Hoe bijzonder is dat? Het voelde gelijk als gezegend.

Dus hakte ik de knoop door. De basis van de challenge wordt alvast GRATIS aangeboden. Gewoon gratis. En wie, naar vermogen, wil bijdragen mag dat doen, graag. Maar wie liever gratis aanhaakt en niet kan of wil bijdragen: ook jij bent meer dan welkom. Echt.

5 Give Aways: En ik kan je ook al vertellen dat er nog een hele lieve dame was die me berichtte dat ze haar hobbykast had doorgespit en 5 leuke pakketjes heeft samengesteld. Dus de challenge heeft ook maar liefst 5 leuke giveaways!

Wat omvat deze Journaling Advent challenge?

  • Overzicht: Tijdens de 4 advenstsweken zijn er 3 teksten / prompts per week.  In totaal dus 12. Lekker behapbaar. Ben je niet zo gelovig? No problem, dan doe je lekker mee met het tekeningetje en laat je de tekst voor wat het is.
  • Verhaal / overdenking: Bij elke prompt en tekst hoort een kort, laagdrempelig verhaaltje. Nee. niet de standaard bijbelverhaaltjes en geen ingewikkelde studies. Ik heb er namelijk helemaal mijn eigen ding van gemaakt, soms á la een sprookje, soms meer een blog. Maar allemaal actueel en gericht op een groeiende mindset richting Kerst.
  • 4 gratis live workshops. Elke advent-maandag geef ik een online workshop. 19:30 – de link vind je op deze pagina. Ik teken / maak dan iets bij de eerste prompt de week. Ik leer je hoe je wat tekent. Nee je moet niet al kunnen tekenen. En nee, ik ga niet lopen preken. Het moet laagdrempelig blijven en ik wil dat ook iemand die niet gelovig is kan aanhaken. De workshops zijn een week lang terug te kijken.
  • Lekker veel inspiratie! Je kan aansluiten bij de Bijbeljournalinggroep, of de Drawing Diva’s en daar je creaties delen. Zo inspireren we elkaar nog meer! Maar dat is uiteraard niet verplicht. Op insta vinden we elkaar met #journalingadvent

In het menu, onder het kopje Journaling Advent Challenge vind je elke week weer de nodige info, de linkjes en de overdenkingen.

Maar er is meer! Wie voor 25 Euro of meer aan vergeten koffie sponsort krijgt

  • Alles overzichtelijk via een link in de mailbox.
  • Een E-book: Je krijgt alle verhaaltjes / overdenkingen, mét verdiepingsvragen, het overzicht, en allerlei basic tips, overzichtelijk in een ebook. Je kan dan alles printen of op je tablet zetten en rustig teruglezen. **Update!!! Het ebook is inmiddels bij elkaar gesponsord en beschikbaar voor iedereen!**
  • 6 maanden toegang tot de live workshops. Dus je kan ze terugkijken wanneer het jou uitkomt.
  • Minimaal 6 extra tutorials / filmpjes – full length- waarin ik je oa. een portretje leer tekenen met Ohuhu markers, je laat zien hoe je zo een creatie verwerkt in je bijbel… Ik laat zien hoe je een template of paper elements gebruikt voor het journalen en geef uitgebreid voorbeelden hoe je kan (bible) journalen zonder te kunnen tekenen. Of wat dacht je van de scrapbookstijl?
  • 5 nieuwe templates en 2 (kleur) printables. Om te printen, over te trekken, in te plakken of …

Wil jij deze extra’s scoren of wil je sponsoren? Dat kan HIER.

Bij voldoende vergeten kopjes koffie (sponsors) zet ik de extra’s uiteraard ook steeds meer open en toegankelijk voor iedereen. Dus kan je bijdragen, dan zijn alle beetjes meegenomen. Je kan sponsoren vanaf 5 Euro. (Maar voel je NIET verplicht!)

Doe jij mee met de Journaling Advent Challenge? Opgeven hoeft niet maar ik vind het wel leuk als je me het via social media laat weten! Laat van je horen via Facebook of Instagram maar een berichtje sturen mag ook hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omhoog ↑