Laatste (hoge) kortingen vh jaar.

Mijn vorige post bleek voor velen niet goed leesbaar (was een story-instelling in wordpress) dus hieronder nog een keer.

Ik wil niet meedoen aan de hypes van Black Friday, #vlaggetjesweken, #solden of โ€ฆ โฃ
โฃ
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ En toch ontkom je er als creatief ondernemer niet aanโ€ฆ je moet niet meedoen โ€ฆ maar wat als overal alles voor het grabbelen ligt? โฃ
โฃ
๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ Nou, de torenhoge kortingen die ik nu op meerdere cursussen heb gezet heeft hier oprecht niets mee te maken. Al noem ik het stiekem wel zo. โฃ
โฃ
๐Ÿง‘โ€๐ŸŽจ To be honest: er gaan een aantal van mijn cursussen in het nieuwe jaar de deur uit. ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ฉ – ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ. Ik ga mijn website omgooien, een systeem maken dat je met een account kan inloggen en nieuwe cursussen maken. Enzโ€ฆ en ik weet nog niet of en hoe ik eea laat terugkomen.
โฃ
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽจ Ik kan nu al zoveel meer dan 2 jaar geleden. En daarmee wil ik aan de slag. Dus tijd om het โ€˜oudeโ€™ de deur uit te doen. Terwijl ze best leuk zijn – er waren niet voor niets opgeteld meer dan 700 deelnemersโ€ฆ โฃ
โฃ
๐Ÿ‘š Zie het als kleding: soms groei je uit een kledingstuk waar je lange tijd helemaal blij mee was. Maar te klein is te klein. Het past niet meer. Maar het kledingstuk is nog echt veel te goed om weg te gooien en dus zet je het op Vinted. โฃ
โฃ
๐Ÿ‘— Dat doe ik nu ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ met een aantal cursussen. Toevallig net in deze sinterkerst periode โ€ฆ โฃen natuurlijk; na aanschaf heb je wel de volle tij toegang. Ook wanneer ik ze visueel uit mijn webshop heb gehaald.
โฃ
๐Ÿ™Œ ๐„๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ค๐š๐ง ๐ณ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ข๐  ๐ฌ๐œ๐จ๐ซ๐ž๐ง. Meer info in het menu bij workshops en webshop.
โฃ
๐„๐ง ๐ข๐ค ๐ก๐จ๐จ๐ฉ ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ญ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง ๐ณ๐จ๐๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐ญ๐จ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ฌ๐ญ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ญ! โฃ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omhoog ↑